ral·li

Ramon Plaus, campió de Catalunya per segon any

L’andorrà va revalidar el títol aconseguit el curs passat i a Gerard de la Casa se li va complicar el de turismes

Ramon Plaus, campió de Catalunya per segon anyACA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de ral·lis, Ramon Plaus, es va proclamar campió de Catalu-nya per segona temporada consecutiva en la categoria CM després de la seva actuació a la 46a Pujada a Sant Feliu de Codines el cap de setmana passat.

Plaus es va centrar a revalidar el títol català en una cita on les seves sensacions no van ser bones en el campionat de turismes i malgrat el bon resultat en el de CM, l’andorrà es mostrava força autocrític al final de la prova: “a les mànigues de carrera he quedat molt lluny del meu millor cronòmetre en aquesta pujada, el meu millor temps del dia l’he fet en els entrenaments. En les pujades de carrera avui he tingut problemes de visibilitat en algunes zones i a més, és possible que la meva concentració en la prova no hagi estat la millor”.

L’ACA (Automòbil Club d’Andorra) va tenir més representants a Sant Feliu. Gerard de la Casa, que va córrer novament en categoria turismes, tampoc va tenir el seu dia i va veure com Joan Salvans s’enduia la victòria i el relegava a un segon lloc que provocava que el 7è títol de campió de la categoria ja no depengui d’ell mateix. “Amb aquest resultat, el títol ja no depèn del que fem a Ullastrell a ell, pràcticament li val acabar la prova i ho tindrà fet”, reconeixia el del Principat, al mateix temps que lamentava que els seus temps durant el dia, no van ser suficients. “Hem estat tot el dia lluitant pel triomf i al final no hem pogut, amb el ritme del nostre rival.”

tracking