trial

La FIM confirma Bou com a pilot permanent de l'X-Trial

El resident s’ha guanyat el dret gràcies als resultats del curs passat

La FIM confirma Bou com a pilot permanent de l'X-TrialFernando Galindo

La FIM (Federació Internacional de Motociclisme) va confirmar ahir el que era un secret conegut per tothom. Toni Bou serà el pilot estrella de l’X-Trial, el Campionat del Mon de Trial Indoor que començarà el pròxim 20 de gener de 2018 a Budapest. El resident va ser confirmat com a pilot permanent, juntament amb Adam Raga, Jaime Busto, Benoit Bincaz i Miquel Gelabert. Aquest grup de cinc pilots, s’han guanyat la presència al mundial gràcies als resultats de la temporada passada: Bou va ser, com ja és costum, campió del món; el català Adam Raga, que competeix per a l’equip TRS, va ser número dos mundial i acumula un total de quatre campionats com a millor del planeta; Jaime Busto, del conjunt Gas Gas, va guanyar la seva primera prova d’X-Trial el curs passat i finalment, Bincaz i Miquel Gelabert, es van confirmar com les dues grans revelacions del trial mundial i van demostrar que les noves generacions arriben amb força després d’acabar a la quarta i cinquena posició, respectivament i enfilar-se al pòdium en més d’una cita durant les set proves de l’any passat. Cal recordar que el mundial d’enguany acaba a Andorra el 27 d’abril de 2019.