El Barça pot certificar el pas a vuitens

Messi podria tornar a jugar després de lesionar-se davant el Sevilla a la lliga

El Barça pot certificar el pas a vuitensEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona pot deixar vist per a sentència el seu pas a vuitens de final de la Champions aquesta nit. Els blaugrana s’enfronten a l’Inter de Milà al Giuseppe Meazza en un partit que començarà a les 21 h.

Una de les notícies més destacades de cara al matx és la possible tornada als terrenys de joc de l’astre argentí Leo Messi, que es va lesionar al colze dret en el duel en el qual el Barça va recuperar el lideratge de Primera Divisió davant el Sevilla. Tot i aquesta opció, el tècnic Ernesto Valverde, no va donar cap pista sobre l’onze que pot fer sortir avui davant el conjunt neroazzurro, però sí que va deixar clar en la roda de premsa prèvia, que no correran cap mena de risc amb el 10 culer. “Tinc moltes opcions, per tant, no en puc anticipar cap. El que és segur és que no correrem cap risc”.

Cal destacar que l’enfrontament d’avui pot significar que el Barça segelli el pas a vuitens de final de la Champions a falta de dues jornades per tancar la fase de grups, i és que traient només un punt d’itàlia, els catalans ho aconseguirien. “No estem classificats, hem guanyat tres partits però a la Champions hem patit igual que ho hem fet a la lliga. Contra l’Inter no vam fer el 2-0 fins als minuts finals”, destacava cautelós l’entrenador extremeny. Tornant a Messi, Valverde va voler deixar molt clar que el primer que cal és que el mateix jugador se senti segur per jugar: “ha de tenir aquell punt de seguretat per jugar”, va sentenciar.

tracking