ral·lis

Jornada complicada amb caiguda per a Margot Llobera

La cinquena etapa del Ral·li 1.000 dunas va posar contra les cordes a Margot Llobera, que va patir una caiguda al tram inicial dels 300 quilòmetres d’especial que hi havia previstos per la jornada d’ahir. “He tocat una pedra i he sortit volant, i això m’ha deixat el coll una mica afectat”, reconeixia la jove pilot.

Llobera va completar l’especial amb l’ajuda de Rosa Romero, a qui la del Principat va seguir perquè a causa de la caiguda “no podia mirar el llibre de ruta i moure el coll cap amunt i cap avall”. Tal com va explicar la corredora, el fet de seguir a Romero va fer que “anés a un ritme més alt que el que és habitual en mi, i amb això he fet un màster en conducció de moto fora de pista”. El Ral·li 1.000 dunas entra al seu tram final i avui serà el torn de l’etapa per equips en què l’organització ajuntarà aleatòriament els pilots de la competició en equips de quatre corredors. La cursa acabarà amb una etapa a Granada.