Suárez lidera el Barça i sentencia Lopetegui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Barcelona va golejar ahir el Reial Madrid en el que tot apunta que pot haver estat l’últim partit de Lopetegui com a tècnic blanc en un duel que va tenir Luis Suárez com a protagonista amb un hat-trick. Coutinho va avançar el conjunt blaugrana als deu minuts després d’una internada d’Alba per la banda, i l’uruguaià va fer el segon de penal (asse-nyalat pel VAR) a la mitja hora.

Etiquetes:

A la represa, el Madrid va fer una passa endavant i va retallar distancies gràcies a Marcelo. A més, els madrilenys van tenir uns moments de domini amb ocasions clares per empatar, però el Barça va aguantar els moments de superioritat blanca.

L’últim quart d’hora va ser una exhibició blaugrana amb dos noms propis: Luis Suárez i Sergi Roberto. L’uruguaià va marcar dos gols més, en totes dues ocasions amb assistències del futbolista català. Per acabar d’arrodonir la festa que l’afició culer va viure ahir al Camp Nou, Arturo Vidal va aconseguir fer la maneta amb una rematada de cap a centrada de Dembelé.

Les hores de Julen Lopetegui a la banqueta del Reial Madrid estan comptades, i totes les informacions apunten que avui serà acomiadat. El substitut serà Antonio Conte, que podria debutar dimecres al duel de Copa del Rei contra el Melilla.

tracking