Inter i Sant Julià segueixen el frec a frec pel lideratge

Els escaldencs ocupen el primer lloc després de guanyar l’Encamp

L’Inter Escaldes segueix com a líder de la Lliga Multisegur Assegurances després de superar l’FC Encamp per 0-2 a la penúltima jornada de la competició. Sergio Moreno va ser el protagonista del partit amb dues dianes, un al minut 63, i l’altra al tram final del matx des del punt de penal.

El segon lloc l’ocupa la UE Sant Julià, que ahir va vèncer per la mínima el Lusitans, i se situa a només un punt de l’Inter d’Escaldes. Joel Méndez al minut 80 va ser l’autor del gol que va tornar els tres punts als lauredians.

La UE Santa Coloma va endur-se el derbi contra el Vall Banc gràcies a una diana de David Maneiro al temps afegit. Joan Salomó havia avançat els groc i negres, però Andreu Ramos va empatar el matx abans del gol decisiu.

A l’últim matx de la jornada, la UE Engordany va superar per la mínima l’FC Ordino i va aconseguir la segona victòria de la temporada. Fabio, al minut 16 de la primera meitat, va ser l’autor de l’únic gol del partit.