La selecció sub-17 s'estrena amb una derrota contra Itàlia

La selecció sub-17 s'estrena amb una derrota contra ItàliaFAF

La selecció sub-17 va estrenar-se al Preeuropeu de la categoria amb una derrota contundent contra Itàlia, favorita per proclamar-se campiona del grup. El conjunt transalpí va encarrilar el matx ben d’hora, i als 30 minuts ja vencia per 3-0 gràcies a les dianes de Cudrig, Osistanio i Tongya. Abans del descans els d’Eloi Casals encara van rebre un altre gol, obra d’Spina.

Tot i que els tricolors van gaudir d’ocasions, a la segona meitat el duel va seguir la mateixa dinàmica i la selecció italiana va augmentar la diferència al marcador amb els gols de Cudrig, que va fer-ne dos, d’Esposito, i la diana de Cester, que va tancar la golejada al temps d’afegit.

El pròxim duel del Preeuropeu per a la selecció serà dimarts, quan el conjunt d’Eloi Casals s’enfronti a Croàcia, amfitriona del grup 13. Divendres tancaran la fase contra Armènia.