Clàssic amb al·licients al Camp Nou

El futur de Lopetegui i l’absència de Messi centren el duel entre Barça i Madrid

Clàssic amb al·licients al Camp Nou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Barça i Reial Madrid disputen avui a la tarda (16.15 hores, al Camp Nou) el primer clàssic de la temporada en un duel marcat per l’absència de Leo Messi per lesió i per la continuïtat de Julen Lopetegui a la banqueta blanca pels mals resultats que el conjunt blanc està aconseguint aquesta temporada.

L’entrenador del Barça, Ernesto Valverde, no es refia de l’estat dels madridistes, i va manifestar durant la roda de premsa que “com més ferits estan, més perillosos són. Personalment, m’espero el millor Madrid”. El d’aquesta tarda serà el primer duel entre Barça i Madrid sense Messi o Cristiano Ronaldo des del 2009, en aquest sentit, el tècnic blaugrana va destacar que “no és menys clàssic sense ells dos, ja existien abans. Fins i tot hi havia tensió o caps de porc volant”. Valverde no va avançar la possible alineació del partit.

Pel que fa al Reial Madrid, el seu tècnic, Julen Lopetegui, va tirar d’ironia durant la prèvia quan li van preguntar si hi havia vida per a ell després del partit d’avui. Lopetegui va assegurar que “espero seguir respirant, no crec que mori”, i va afegir que “cadascú té un cent per cent d’energia, i les meves estan centrades a ajudar l’equip”.

Sobre l’estat anímic del vestidor, Lopetegui va declarar que “els jugadors confien en mi, i jo confio més en ells, això demostra que estem treballant bé, i dur”, i va afegir que “anem al Camp Nou amb la màxima ambició i il·lusió, preparats per fer un bon partit i amb ganes de donar una alegria a la nostra afició”. L’entrenador blanc va confirmar que Marcelo, lesionat dimarts a la Champions, va entrenar amb normalitat i serà a Barcelona.

tracking