Motociclisme

Cardelús sortirà el 31è a la cursa de Moto2 d'Austràlia

El del Principat va aconseguir el penúltim temps a la qualificació

Xavi Cardelús sortirà el 31è a la cursa del Mundial de Moto2 del Gran Premi d’Austràlia que s’està celebrant al traçat de Phillip Island. El del Principat va aconseguir el penúltim millor temps a la qualificació en una jornada marcada pel fort vent, i va fer un registre d’1’37”065, a més de tres segons i mig de la pole position que es va adjudicar el pilot italià, Mattia Pasini.

Després de la qualificació, Cardelús va declarar que “és un circuit complicat que requereix fer més voltes de les habituals per adaptar-s’hi, i el cert és que les condicions que hem tingut avui no m’han ajudat gens ni mica”, i va agregar que “teníem clar que en aquest circuit ens tocaria patir, i el que està passant ens ho confirma”. Sobre la cursa, el del Principat va destacar que “tornarem a donar-ho tot per seguir aprenent i evolucionant”. A la categoria de MotoGP, el millor temps a la qualificació va ser per a Marc Márquez, amb un registre d’1’29”199, seguit pel resident Maverick Viñales i pel francès Johann Zarco. Mentre que a Moto3, el primer lloc de la graella de sortida va ser per al pilot espanyol Jorge Martín, amb Binder segon, i Sasaki tercer.