futbol sala

El Martorell, primer equip en derrotar el CE Sant Julià

El CE Sant Julià va veure ahir com es trencava la seva imbatibilitat a la tercera divisió nacional de Futbol Sala. Els lauredians van caure per 4 gols a 5 en la visita del 5 Martorell Club a Sant Julià, i amb aquesta desfeta s’acabava una brillant ratxa de quatre victòries consecutives.

El matx va ser un intercanvi de cops constant, i tot i que els locals es van avançar gràcies a un gol d’Edgar Sánchez, els visitants van capgirar el resultat fins que al minut 34, el marcador reflectia un dolorós 2-4. Malgrat això, els de Jorge Dias van protagonitzar una gran reacció i van igualar el duel a 4 gols al minut 38, però quan tot indicava que l’empat tancaria el partit, el Martorell es va trobar amb una nova diana que li va donar els tres punts.

Amb aquest resultat, els catalans prenen el tercer lloc de la taula als lauredians, però la situació no és, ni molt menys alarmant. Ambdós sumen 12 punts i es mantenen a la zona alta amb opcions intactes d’assaltar el lideratge.