El Barça torna al liderat però perd Messi (4-2)

L’argentí, a falta de proves, té afectat el lligament colateral intern del colze dret

El Barça torna al liderat però perd Messi (4-2)EFE

Molt car, caríssim podria sortir-li al Barça el peatge de tornar a encapçalar la classificació de primera divisió. Els blaugrana es van imposar ahir al Sevilla en un partit molt complet de l’equip d’Ernesto Valverde, però el Camp Nou va quedar glaçat quan als 24 minuts de joc, Messi va quedar estès a terra per una caiguda i immediatament es recargolava de dolor subjectant-se el braç dret. Malgrat que el suspens es va mantenir uns instants, l’astre argentí va haver de ser substituït per Ousmane Dembélé. Les primeres informacions d’ahir a la nit, no van confirmar l’abast de la lesió, però el que si que era clar és que pot ser quelcom important, de fet, tindria afectat el lligament colateral intern del colze dret.

Tornant al joc, el matx va ser un autèntic partidàs. El Barça va ser el primer en colpejar i per partida doble. Coutinho va obrir la llauna a passada del mateix Messi quan tan sols s’havien jugat dos minuts i el 10 encara va tenir temps de fer el seu gol amb la clàssica acció on, des del vèrtex de l’àrea, retalla i supera el porter. A la represa, es va afegir al compte golejador l’uruguaià Luís Suárez, de penal. Amb el 3-0, Ter Stegen va salvar als de Valverde en diverses ocasions però Sarabia va escurçar distància pels andalusos. Rakitic va tornar a situar la tranquil·litat al marcador i la festa, la va tancar Muriel amb un golàs al minut 90.

De la resta de la jornada, cal destacar la derrota del Madrid a casa davant el llevant per 2-1 i l’empat de l’Atlètic de Madrid al camp del Vila-real a un gol. Així, el Barça encara és més líder però Messi és la gran preocupació.

EL BORUSSIA DORTMUND ES QUEDARÀ AMB PACO ALCÁCER

El Borussia Dortmund no va dubtar a l’hora d’assegurar que executarà l’opció de compra que té sobre el davanter Paco Alcácer. De fet, ahir va comunicar al Barça que avançaria el pagament dels 23 milions d’euros que necessita per quedar-se’l i no esperarà al mercat d’estiu per a fer-ho. Alcácer suma 6 gols en 3 partits.