ACB LLIGA ENDESA

Conquesta exigent

Després de les derrotes davant Manresa i Estrella Roja, l’equip vol presentar credencials en una pista d’Eurolliga

Conquesta exigent

Creat:

Actualitzat:

Envoltat d’una sorprenent necessitat –només s’han disputat quatre partits de la Lliga Endesa– l’Herbalife rep aquesta tarda el Gran Canària Arena (18.15 hores) un MoraBanc Andorra disposat a diluir encara més l’inici dubtós de curs que han signat els de Salva Maldonado. Immers en el campionat domèstic i partint-se la cara a l’Eurolliga, els canaris no han tingut el tret de sortida que per físic, talent i roster s’esperava protagonitzar. Només aquesta setmana, el rival dels andorrans ha hagut de reptar Unicaja, FC Barcelona Lassa i Panathinaikós, ACB i Eurolliga. Un ritme, cinc partits en vuit dies, capaç de fondre qualsevol que no estigui preparat.

El tènic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va comentar que l’Herbalife “és un equip amb un físic d’Eurolliga, que si ha de notar com diuen molts el cansament potser ho pot fer d’aquí a uns mesos, no ara”. Navarro espera “el millor Gran Canària, un equip que intentarà fer-nos fora del partit amb el seu joc físic des del principi”. El tècnic vitorià va afirmar que “juguem contra un equip d’Eurolliga, i amb això està tot dit”. Una afirmació tan certa com rotunda. “El partit serà molt dur al principi i sortiran al primer quart a treure’ns del partit i a matar-nos. A casa, especialment, juguen amb una intensitat física molt alta i una defensa molt dura”, va explicar Navarro. “Hem de ser intel·ligents i tenir paciència per competir i arribar al final del partit amb opcions per guanyar”, va exposar l’entrenador tricolor. L’Herbalife presenta un excel·lent full de serveis pel que fa al rebot ofensiu. Els canaris són el millor equip de l’ACB en aquest capítol, amb una mitjana de 14 capturats per partit. A més, són el segon millor grup de la competició en percentatge d’encert en llançaments de dos, amb un 57 per cent.

Finalment, Ibon Navarro va posar sobre la taula l’estat de forma de Michele Vitali, preocupant des que s’ha desprecintat la temporada. L’italià, a hores d’ara, es troba lluny de ser la referència a la pista que ha de ser. Poc encert en llançaments (3 de 17 en triples a la lliga) i un joc massa accelerat. “És un exemple de la síndrome Rookie MVP de la pretemporada”, va sentenciar. “S’està trobant defenses fortes que no el fan jugar còmode, però ell ha de ser capaç de jugar amb la mateixa energia, tot i les errades en atac” va cloure Navarro. Rafa Luz, que era dubte, ha viatjat amb la resta dels seus companys i podrà estar a disposició del tècnic per a les rotacions. També s’ha desplaçat el base del sènior B, Sani Campara.

UN CRIT UNÀNIME

El MoraBanc s’addhereix a la lluita contra el càncer de mama ANDORRA LA VELLA. Els equips de la Lliga Endesa, i evidentment el MoraBanc Andorra, s’han adherit a la lluita contra el càncer de mama. Ho han fet donant suport a la campanya #ContigoDamosLaCara impulsada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i que tindrà un protagonisme absolut en aquesta cinquena data de Lliga ACB. Durant aquests dies, els equips han mostrat aquest suport amb diverses fotografies a les seves xarxes socials, com és el cas de Reggie Upshaw i Dylan Ennis lluint la polsera rosa.

tracking