LLIGA DE LES NACIONS

Els altres dos rivals del grup d'Andorra empaten i Geòrgia lidera amb 7 punts de marge

Els altres dos rivals de la selecció andorrana en el grup primer de la seva categoria en la Lliga de les Nacions van empatar a un gol en un partit jugat a l’estadi Daugavas de Riga. El Kazakhstan es va avançar en el marcador quan es portaven disputats 16 minuts de la primera part amb un gol de BaktiyorZaynutdinov. Cinc minuts abans del descans, Arturs Karasausks va empatar per als locals. Letònia, Kazakhstan i Andor­ra tenen dos punts i es troben a set de Geòrgia, que ha guanyat els tres partits que ha disputat.

De la jornada d’ahir a la Lliga de les Nacions destaca la golejada que Holanda va infligir a Alemanya, a la qual va guanyar al Johan Cruyff Arena d’Amsterdam per 3 a 0. Virgil van Dijk va obrir el marcador als 30 minuts, i l’equip taronja va tancar la golejada amb dianes de Memphis Depay al minut 87 i Georginio Wjnaldum al 93. Eslovàquia va perdre amb la República Txeca 1-2, Irlanda i Dinamarca van empatar a zero, Noruega es va imposar 1-0 a Eslovènia i Bulgària 2-1 a Xipre.