Lliga de les nacions

Mantenir la dinàmica positiva

La selecció visita Geòrgia amb l’objectiu d’allargar la ratxa d’un any sense perdre

Mantenir la dinàmica positivaFAF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció disputa aquesta tarda (18.00 hores, hora andorrana) un nou duel de la Lliga de les Nacions de la UEFA davant de Geòrgia, la líder del grup 1 de la Lliga D, que arriba a aquest matx després de dues victòries als duels anteriors davant del Kazakhstan i Letònia. Un os difícil de rosegar per als homes de Koldo Alvarez de Eulate, que buscaran allargar el bon moment del combinat tricolor, que no perd un duel des del 10 d’octubre de l’any passat (derrota 4-0 a Letònia), i que suma cinc partits sense conèixer la derrota.

Sobre els perills de Geòrgia, el seleccionador nacional va avisar ahir a la prèvia que “són un equip molt fort que juguen com a bloc, tenen laterals llargs, juguen molt compenetrats al mig del camp, i han demostrat que tenen jugadors amb molta qualitat”. A més, el tècnic va afegir que “crec que la selecció georgiana és la favorita, no només per guanyar el nostre grup, sinó per endur-se la Lliga D de la Lliga de les Nacions”.

De cara al duel d’aquesta nit, el tècnic va admetre que “nosaltres hem d’intentar que el partit sigui molt llarg, estar dintre del matx i ser un equip competitiu, i intentar fer el que hem fet aquests dies i millorar el que no hem fet tan bé”. La selecció arriba en una bona dinàmica, però precisament sobre aquests aspectes que s’han de millorar, Koldo va manifestar que “haurem d’estar millor en la fase defensiva que contra el Kazakhstan perquè potser no ens dona per enfrontar-nos a Geòrgia”, a més, va agregar que “en les estones que tinguem la pilota hem de saber què fer amb ella, i no podem estar defensant tanta estona com el dia del Kazakhstan, tot i que és cert que juguem contra un gran rival”.

Una de les novetats a la convocatòria d’Andorra ha estat la presència de Marc Pujol, que torna a la selecció després de la greu lesió que es va fer el desembre de l’any passat i que el va tenir fora tota la temporada. El migcampista va assegurar que “estic molt content de poder estar aquí després d’una lesió greu i poder sumar”. Sobre el partit, Pujol va explicar que “espero que puguem mantenir la línia dels últims partits, que seguim fent un bon treball defensiu, que el rival no tingui el seu millor dia i que nosaltres puguem fer un pas endavant en l’aspecte ofensiu”.

Koldo Alvarez de Eulate tindrà per aquesta tarda l’única baixa de Jordi Aláez, que està sancionat. A més, té cinc jugadors avisats que es podrien perdre el duel contra el Kazakhstan si veuen una groga avui: Txus Rubio, Ilde Lima, Marc Vales, Cristian Martínez i Ludo.

Tot i la previsible superioritat georgiana, el seu seleccionador, l’eslovac Vladimir Weiss, va declarar que “la selecció andorrana està molt ben preparada i no han vingut aquí a passejar”, a més va afegir que “tot està en mans de l’equip i espero que traguem el màxim profit possible i puguem guanyar, tot i que serà un duel molt interessant perquè no han perdut cap dels últims cinc partits”. A més, va explicar que “la clau serà marcar com abans millor perquè els nostres jugadors es tranquil·litzin”.

tracking