automobilisme

Joan Vinyes, amb totes les opcions per guanyar el Campionat de resistència

La parella formada per Joan Vinyes i Jaume Font van marxar del circuit de Jarama amb les opcions intactes per aconseguir, per segon any consecutiu, el títol de campions del Campionat d’Espanya de Resistència (CER) categoria TCR. El tàndem, al volant del Cupra TCR DSG-Baporo Motorsport, va acabar en segona i tercera posició respectivament les dues carreres del penúltim míting del CER 2018 disputades en el traçat madrileny.

Ara mateix, les diferències són mínimes, quatre punts a falta de la confirmació oficial respecte als seus rivals directes, Cebrian-Llobet. El Circuit de Barcelona-Catalunya dictarà, per tant, sentència en la darrera prova del calendari. El pilot andorrà va comentar que “els resultats aconseguits al Jarama eren els que necessitàvem per seguir vius en el CER 2018, ara haurem de ser igual d’efectius en l’última cita de la temporada. Aquesta posició ens carregarà amb 10 segons extra d’handicap a Montmeló. Veurem què passa”.