VÒLEI

El CV Encamp obre foc de la millor manera i el Valls d'Andorra s'estrena a casa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CV Encamp va encetar el curs 2018-2019 a primera nacional de la millor manera possible. Els encampadans es van imposar per la mínima -2 a 3- al Club Natació Sabadell en un partit que no es va decidir fins a l’última bola del tie break. Amb aquesta victòria, els de José García van aconseguir doblegar l’únic equip que els va guanyar la temporada passada i van presentar candidatura a ser un dels conjunts més difícils de derrotar de la categoria.

Pel que fa al partit, cal destacar que tot i endur-se el primer set per 14-25, els andorrans van cedir en el segon i el tercer i es van veure obligats a protagonitzar una heroica remuntada en les dues mànegues finals: la quarta es va tancar amb 19-25 i el tie break, amb el 13-15 que va dur el triomf cap a Andorra.

Les bones notícies per al voleibol andorrà no van acabar aquí, ja que l’equip femení Valls d’Andorra, va treure’s l’espina de la der­rota en la primera jornada gràcies a la victòria que van aconseguir a casa al Sant Fruitós per 3 sets a 2. Amb aquest triomf, les de Miqui Ripoll van guanyar el primer partit del curs.

tracking