OLIMPISME

El millor final per als Special Olympics

Ahir es va fer l’acte de cloenda de la que ha estat una festa de l’esport

El millor final per als Special OlympicsCOMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Punt final a uns Special Olympics per emmarcar. Ahir a la Seu d’Urgell es va viure la que va ser l’última jornada de la cita, amb una cerimònia de clausura que va ser el desenllaç perfecte per a la que va ser una festa de l’esport i la diversitat. Durant quatre dies, esportistes, entrenadors i públic van gaudir d’una experiència que no oblidaran.

Més enllà dels resultats, els Jocs “han estat meravellosos, tothom ha respost d’una manera ex­cel·lent i han de servir com a punt de partida per a altres iniciatives”, va reconèixer ahir Isaac Benchluch, director tècnic d’Special Olympics Andorra. A més, Benchluch va voler destacar el gran suport que ha trobat en tot moment per part de tots els implicats: “El país, les institucions, els voluntaris... tothom m’ha fet sentir que estava completament recolzat.” Per últim, però tal com ell mateix va subratllar, molt important, cal destacar la gran afluència de públic que han tingut els Jocs: “Hem tingut una gran resposta, ha vingut molta gent, s’hi han vist moltes famílies i els esportistes ho han gaudit moltíssim.”

Pel que fa als resultats en l’àmbit esportiu, la delegació andor­rana va tenir un paper destacat amb fins a 25 medalles: l’atletisme, el bàdminton, una de les especialitats amb més nivell segons Benchluch, el futbol, el bàsquet o el judo van ser alguns dels esports protagonistes dels Special Olympics. En natació, el combinat nacional no va tenir tanta sort i va patir desqualificacions en les rondes finals, però el que va quedar clar aquests dies és que el millor és qui ho intenta.

tracking