MOTOCICLISME

Cardelús, amb bones sensacions a Tailàndia

El pilot andorrà va marcar una volta ràpida d’1’38’’90

Cardelús, amb bones sensacions a Tailàndia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va iniciar la seva participació al Gran Premi de Tailàndia amb una actuació prou positiva a les sessions d’entrenament lliure d’ahir.

L’andorrà va marcar una volta ràpida d’1’39’’51 en la primera, un temps que va ser capaç de rebaixar a la segona deixant-lo en 1’38’’90. D’aquesta manera, va aconseguir superar fins a tres rivals i situar-se provisionalment a la posició número 29. A més, Cardelús va quedar molt a prop dels quatre corredors que el precedien.

El resultat encara hauria pogut ser millor si no se li hagués cancel·lat la que havia de ser la seva volta ràpida per culpa d’una sortida de pista, tal com explica ell mateix: “llàstima de la cancel·lació de la meva voltà ràpida per haver-me sortit del marge de la pista, perquè podria estar encara més endavant”. Aquest fet, segons ell, confirma que “encara hi ha marge de millora”. Seguint en la línia optimista, l’andorrà ha fet una bona valoració d’aquests primers entrenaments lliures al circuit de Chang, un traçat que és nou per a tots els pilots de la graella, ja que és la primera vegada que s’hi disputa el Mundial.

tracking