BÀSQUET 3X3

Andorra, fora del Mundial tot i acabar amb dues victòries

Les noies del Principat es van quedar a un partit de ser a quarts

Andorra, fora del Mundial tot i acabar amb dues victòriesFIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Final agredolç per a la selecció andorrana sub-23 femenina de 3x3, que fins ahir va participar en el Mundial de Xian, a la Xina. L’equip, format per Clàudia Guri, Anna Mañà, Cristina Andrés i Clàudia Brunet, es va quedar a les portes de passar als quarts de final de la competició, tot i que ahir va donar una molt bona imatge en encadenar dos triomfs consecutius.

Les del Principat es van imposar clarament a Sri Lanka per 22 a 16 i posteriorment van saber patir per derrotar Malàisia en un duel molt ajustat que no es va decidir fins als últims segons i va acabar amb un marcador de 20-19. El bon paper de Brunet, i sobretot de Clàudia Guri, que va sumar tant des del perímetre com en accions properes a la cistella, acompanyat d’una gran fiabilitat en els llançaments lliures, van acabar decantant la balança a favor de les andorranes i deixant l’equip amb un balanç de dues victòries i dues derrotes.

Aquest fet va provocar que Andorra acabés tercera del grup D, per davant dels seus dos rivals d’ahir, i es quedés a només un triomf de ser als quarts de final del Mundial sub-23 de 3x3, ja que Iran, combinat que es va classificar per a la fase final de la competició, ho va fer amb un total de tres partits guanyats i un de perdut. La millor selecció del grup va ser Rússia, que va tancar la fase prèvia sense conèixer la derrota i amb 78 punts a favor.

tracking