olimpisme

Alegria i medalles per a Andorra als Special Olympics

Les primeres competicions dels Special Olympics van deixar un grapat de bons moments durant la jornada d’ahir i, a més, van portar alegries en forma de medalla a la delegació andorrana. En llançament de pes de 3 quilos, Nelson Gonçalves es va penjar la medalla d’or i Jennifer Vílchez, la de plata en categoria femenina, però la bona marxa dels atletes del Principat no va acabar aquí. En els 100 i 400 metres llisos, els atletes andorrans van aconseguir un lloc a la final que es disputarà avui. Per altra banda, l’equip de natació va acabar la prova de relleus en una meritòria sisena posició gràcies a la bona actuació d’Oriol March, Jordi Caetano, Marc Llorach i Jordi Tenias. Altres resultats destacats van ser la victòria i posterior derrota de l’equip de futbol per 4 a 0 i 2a 4, un triomf en bàsquet, i dues desfetes i un partit guanyat en bàdminton, a càrrec de Sandra Carvallo. Avui es comença a competir en judo.