MOTOCICLISME

Xavi Cardelús correrà per primer cop fora d'Europa

Tailàndia serà el segon traçat on pilotarà la Kalex de l’equip Snipers

Xavi Cardelús correrà per primer cop fora d'Europa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús torna a escena al Campionat del Món de Moto 2, i aquesta vegada ho fa en una cita que és especial, i és que el Gran Premi de Tailàndia és el primer que l’andorrà corre més enllà de les fronteres europees.

El circuit de Chang, serà l’escenari del debut asiàtic de Cardelús, que disputa el que serà el seu onzè Gran Premi i el segon al volant de la Kalex de l’equip Marinelli Snipers.

El pilot andorrà obrirà foc avui mateix amb la primera sessió d’entrenaments lliures i reconeix que afronta la cita amb un sentiment especial: “començar aquesta gira asiàtica de final de temporada és tot un repte i em fa molta il·lusió”.

Un punt més a favor seu és el fet que fins avui el traçat tailandès només havia acollit proves del Campionat del Món de Superbikes, circumstància que el converteix en un escenari nou per a tots els corredors: “a Tailàndia tots rodarem per primera vegada al circuit de Chang, i això em pot situar més a prop dels pilots que tenen molta més experiència que jo, explica un Cardelús que creu que “el circuit m’agradarà, però això ho descobriré la primera sessió d’entrenaments”.

tracking