ACB LLIGA ENDESA

Escenari difícil per refer-se d'Istanbul

Escenari difícil per refer-se d'IstanbulFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé sense temps per refer-se de la der­rota contra el Galatasaray a l’estrena a l’Eurocup, el MoraBanc Andorra afronta aquesta nit el primer dels dos partits de la Lliga Endesa en menys de 48 hores. El primer rival serà el Divina Seguros Joventut (20.45 hores, dial 213 d’An­dor­ra Telecom), que no va disputar la primera jornada de l’ACB pels problemes que va haver-hi amb el marcador de la pista del Breogan de Lugo.

Sobre aquest aspecte va parlar el tècnic tricolor, Ibon Navarro, que va assegurar que “em preocupa que ells juguen el seu primer partit de competició i hem de ser capaços de superar amb aquesta intensitat”. L’entrenador basc també va analitzar el rival d’aquesta nit, i va destacar que “s’han reforçat molt bé i poden ser una de les sorpreses de la lliga, si nosaltres perdem tantes pilotes com a Istanbul patirem amb el seu joc a camp obert”.

De la seva banda, David Jelínek, format a les categories inferiors de la Penya, va assegurar que “intentarem guanyar a la seva pista però sabem que ens costarà molt”, i va agregar que “haurem de fer bé el que sabem, en especial en defensa, perquè encara tenim moltes coses a millorar, sobretot veient l’últim partit”.

El nord-americà David Walker seguirà sent baixa, i Ibon Navarro haurà d’estar pendent d’Andrew Albicy, que els últims dies ha arrossegat problemes estomacals, però hauria de jugar. Per completar la convocatòria viatja Hugo Bartolomé del sènior B.

tracking