Valuós triomf del Barça a Wembley (2-4)

Va derrotar el Tottenham amb un doblet de Messi i gols de Coutinho i Rakitic

L’FC Barcelona va aconseguir ahir tres punts importants després de superar el Tottenham 2 a 4 a la segona jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions. Els blaugrana van avançar-se al segon minut gràcies a Coutinho, que va aprofitar una sortida en fals de Lloris. Els blaugrana van fer el 0 a 2 a la mitja hora de joc mitjançant Rakitic, que va aprofitar un refús a la frontal.

Harry Kane va posar l’1 a 2 a la represa, però quatre minuts després Messi va tornar a obrir distàncies. El duel semblava pràcticament sentenciat, però Lamela amb un xut des de fora de l’àrea que va desviar Lenglet va situar el 2 a 3 al marcador amb gairebé mitja hora de joc. El Tottenham va fer un pas endavant a la recerca del gol de l’empat, però Messi, de nou, va sentenciar el duel a la contra amb el definitiu 2 a 4. A l’altre partit del grup, l’Inter, proper rival del Barça, va superar el PSV per un ajustat 1 a 2.

La golejada de la nit va ser del PSG, que va derrotar l’Estrella Roja per 6 a 1 gràcies al hat-trick de Neymar, i les dianes de Di Maria, Cavani i Mbappé. En aquest grup, el Nàpols va desfer-se per la mínima (1-0) del Liverpool.

Al grup A, l’Atlètic va guanyar el Bruges (3-1) i el Dortmund va superar el Mònaco de manera contundent per 3 a 0.