Automobilisme

Albert Llovera ja té estrella a la capital

La placa del pilot ja llueix al Bulevard de les Estrelles del Fener Boulevard

Albert Llovera ja té estrella a la capitalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’estrella d’Albert Llovera ja llueix al Bulevard de les Estrelles de la capital des d’ahir a la tarda. El pilot d’automobilisme s’uneix així a Cyril Despres i Toni Bou com a personalitats homenatjades al Bulevard de les Estrelles, un projecte conjunt del comú d’Andorra la Vella i l’Associació de Comerciants del Fener Boulevard.

Albert Llovera va mostrar la seva emoció per rebre aquest reconeixement i va assegurar que “em fa moltíssima il·lusió, i des del comú sempre m’he sentit molt valorat, des que vaig fer el pregó per la festa major o amb la festa que vam fer després de venir del Dakar. Tenir una estrella al Bulevard de les Estrelles és una il·lusió molt gran per a mi”. A més, el cor­redor va afegir que “em fa molta gràcia perquè jo he nascut aquí i quasi formo part del mobiliari urbà de la capital”.

Fins al moment, les tres estrelles han estat per a persones relacionades amb el món del motor, i Llovera va destacar que “em fa molta il·lusió poder estar amb ells”, i va agregar que “en Toni Bou és una persona molt especial, i amb en Cyril Despres he entrenat físic durant molts anys”.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, va destacar que “Albert Llovera és una persona que admirem, apreciem i estimem, i és un dels millors ambaixadors del país”. Marsol també va destacar que “està compromès amb l’esport i la parròquia i ens ajuda a fer-la més accessible”. Per últim, referint-se directament a Llovera, va manifestar que “inaugurem la tercera estrella, però sens dubte tu ets qui més te la mereixes”. De la seva banda, l’Associació de Comerciants del Fener Boulevard, Joan Babot, es va mostrar agraït tant a Llovera com al comú.

tracking