El Barça segueix encallat i cedeix un nou empat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona continua en caiguda lliure i no és capaç de revertir la mala ratxa de resultats que l’acompanya des de fa tres jornades. Els homes d’Ernesto Valverde van tornar a cedir dos punts a la lliga després de no passar de l’empat a un davant l’Athletic de Bilbao. Tal com reflecteixen els números, els blaugrana acumulen un pobre balanç: només han sumat dos punts dels nou últims que han disputat.

Ahir, el Camp Nou va veure com l’equip sortia a escena sense dues de les seves peces fonamentals. Leo Messi, líder indiscutible dels catalans i el migcentre Sergio Busquets. Valverde va apostar per les rotacions amb la vista posada al duel de Champions davant el Tottenham, però va haver de recórrer a tots dos jugadors per mirar de capgirar el marcador.

L’Athletic s’havia avançat amb un gol d’Oscar de Marcos a cinc minuts per al final de la primera meitat i el joc del Barça seguia tan encallat com les últimes setmanes. L’entrada del de Busquets substituint Sergi Roberto i sobretot, la de l’argentí per Arturo Vidal, van donar un altre aire a l’equip, que va començar a combinar amb més encert. Una passada del mateix Messi va arribar a peus de Munir, que havia substituït Dembélé, i aquest la va convertir en el gol que firmaria l’empat que va tancar el partit.

tancaria el matx.

tracking