esQUÍ

Mireia Gutiérrez es mostra amb confiança durant la pretemporada

L’esquiadora de la FAE ha tancat una estada a Argentina i Xile amb resultats molt satisfactorisT

Mireia Gutiérrez es mostra amb confiança durant la pretemporadaAGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez segueix preparant la temporada d’esquí per arribar en la millor forma possible a l’inici de la competició. L’esquiadora andorrana ha tancat recentment un tram important de la pretemporada a Amèrica del Sud i tal com ella mateixa explica, ho ha fet amb molt bones sensacions: “faig una valoració positiva de les curses, aconsegueixo fer quatre mànegues sòlides i em dono un punt important de confiança que em permetrà tenir un millor dorsal a la Copa del Món”. Mimi ha obtingut molt bons resultats durant la seva estada a Xile i Argentina, ja que de les tres curses que ha disputat, en dues s’ha endut la victòria i en l’altra, ha estat quarta. A Cerro Castor, Argentina, no va tenir rival i a La Parva, Xile, es va quedar a un pas del podi. Cal destacar que Gutiér­rez ha obtingut la que fins ara és la seva millor puntuació FIS, amb un total de 8 punts. “És molt important de cara als pròxims dos anys”, subratlla.

Tornant a la preparació, comenta que “a Ushuaia he tingut entrenaments amb condicions més exigents” que, segons diu, li permeten “sortir de la zona de confort i millorar”. A Xile, en canvi, es va centrar en el treball tècnic i tal com reconeix “ho vaig fer en condicions perfectes”.

L’esquiadora treu conclusions molt positives d’aquest tram de la pretemporada, ja que explica que ha trobat “coses interessants sobre els esquís a nivell tècnic, que em permeten anar més ràpid”. Però tot i les bones vibracions que li deixen aquests últims dies, l’andorrana fuig de qualsevol eufòria i està completament centrada a mantenir la dinàmica actual: “estic contenta, amb confiança, però per ara estic en pretemporada i he de seguir treballant sense perdre les sensacions que he tingut aquest mes”.

tracking