automobilisme

Doble victòria dels pilots de l'ACA a la Pujada al Farell

Ramón Plaus i Gerard de la Casa van vèncer a les seves categories

Doble victòria dels pilots de l'ACA a la Pujada al FarellFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pilots de l’ACA (Automòbil Club d’Andorra) van ser els dominadors de la 19a edició de la Pujada al Farell, amb dues victòries i tres podis.

Ramon Plaus es va endur el triomf general a la cursa amb un temps de 2’42”031, superant en gairebé un segon Albert López. Plaus va declarar que “hem sortit a per totes i ens ha sortit bé. Ha estat una pujada perfecta en la qual hem quedat a poques dècimes del record d’aquest traçat”. El podi de la general va tenir més presència del Principat, ja que el jove pilot Edgar Montellà va aconseguir la tercera posició. A més, Gerard de la Casa va finalitzar en quarta posició absoluta, Felipe Brandao va ser desè, i Íngrid Rosell va acabar 17a.

A més del quart lloc a la general, Gerard de la Casa es va imposar a la categoria de turismes, i té ben a prop el títol del Campionat de Catalunya. El del Principat va fer un temps de 2’45·152, i va assegurar que “tot ha sortit com havíem previst”. Dintre de la categoria de turismes, Íngrid Rosell va ser desena després d’una jornada complicada, i va declarar que “millor passar pàgina i pensar en la pròxima prova, que segurament serà més positiva”.

tracking