Un penal al minut 87 deixa l'FC Andorra sense el triomf (2-2)

Un penal al minut 87 deixa l'FC Andorra sense el triomf (2-2)ARXIU

L’FC Andorra va empatar ahir 2 a 2 al camp del Sant Ildefons en el primer desplaçament de la temporada per al conjunt tricolor. L’inici del matx va ser per al conjunt local, que tenia el domini, mentre que els del Principats es mostraven una mica expectants sobre el terreny de joc.

Mentre anava avançant el matx, els homes de Richard Imbernon s’anaven notant més còmodes sobre el camp, tot i que el marcador no es va arribar a moure en els primers 45 minuts. A la represa va ser l’FC Andorra qui va tenir el domini del partit, però el Sant Ildefons va avançar-se amb un gol de Ferran Alabau al minut 53.

La diana rival va esperonar l’Andorra, i juntament amb l’entrada de Marc Pujol com a revulsiu va poder remuntar el partit. Pujol va assistir Cristian Martínez per fer l’empat al 60, i el mateix Cristian va culminar una bona jugada col·lectiva al minut 79. Tot feia preveure que els tricolors s’endurien els tres punts en el primer desplaçament, però els locals van poder tornar a igualar el matx gràcies a un penal transformat per Ferran Alabau al minut 87.

El tècnic, Richard Imbernon, va declarar que “marxem amb un sabor agredolç perquè ens empaten al 87, però ho hauríem signat abans del partit”, i va agregar que “tot i l’empat, estic més content avui que dissabte passat que vam guanyar”.