L'FC Andorra busca la primera victòria a domicili

El conjunt tricolor visita aquest migdia el Sant Ildefons de Cornellà

L'FC Andorra busca la primera victòria a domiciliFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra afronta aquest migdia (12.20 hores) el primer desplaçament de la temporada amb la visita a Cornellà per enfrontar-se al Sant Ildefons. Els homes de Richard Imbernon arriben a aquest matx després d’aconseguir el cap de setmana passat el primer triomf del curs, contra el Tàrrega, un duel que “ens dona una mica més de confiança i ens referma en la feina que estem fent dia rere dia”, va explicar Marc Ferré.

Etiquetes:

Pel que fa al rival d’aquest migdia, el migcampista tricolor va assegurar que “és un dels equips que tracten millor la pilota i que tenen un ritme de joc més alt de la categoria”. A més, va afegir que “és dels equips més joves i això li dona intensitat i gana, però també alguna carència en experiència”, i va concloure que “serà un partit molt complicat”. El Sant Ildefons té tres punts, igual que l’FC Andorra, però amb un partit més. Va superar Les Borges Blanques a la primera jornada i va caure contra Viladecans i Vilanova els dos partits següents.

Richard Imbernón tindrà per a aquest partit les baixes d’Emili Garcia, expulsat la setmana passada, i d’Èric de Pablos, Ludo i Aarón Sánchez, per lesió.

tracking