motociclisme

Cardelús millora però arrencarà últim

Rebaixa en més d’un segon i mig la seva volta ràpida durant la qualificació

Cardelús millora però arrencarà últimTEAM SNIPERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va finalitzar ahir en 34è i últim lloc la qualificació del Gran Premi de l’Aragó de Moto2 tot i les bones sensacions i la millora respecte a l’actuació de divendres. A l’última sessió d’entrenaments lliures, disputada al matí, el jove pilot del Principat va aconseguir un temps d’1’56”091, que rebaixava en més d’un segon el registre que havia aconseguit a la primera jornada.

Ja a la tarda, durant la qualificació, Cardelús va seguir millorant el temps i va aconseguir una volta ràpida d’1’55”864 a l’inici de la sessió, que suposava una millora d’un segon i mig respecte al crono que havia marcat divendres passat. El pilot, que s’estrena aquest cap de setmana amb el Team Snipers, va seguir rodant per intentar millorar les voltes, però l’estat de la pista a causa de la calor li va fer impossible millorar el temps. Amb aquest registre, Cardelús va situar-se a 2”715 de la pole position que va aconseguir Brad Binder, que estarà acompanyat a la primera fila de la graella per Marcel Schrotter i per Jorge Navarro.

Després de la qualificació, Cardelús va assegurar que “hem fet un pas endavant perquè la moto i les suspensions ja estaven més adaptades al meu estil de pilotatge”, i va agregar que “el resultat ha estat positiu, però crec que encara ho pot ser més”. Per últim, i pensant en la cursa d’avui, va remarcar que “sé que puc rodar més ràpid, però hem d’anar pas a pas consolidant els passos endavant que estem fent”. La cursa arrenca avui a les 12.20 hores.

A MotoGP el més ràpid va ser Jorge Lorenzo, seguit per Dovizioso i Márquez. La creu va ser per al resident Pol Espargaró, que va caure i es va fracturar l’espatlla esquerra i va haver de ser operat.

tracking