trial

Andorra sortirà en novè lloc al Trial de les Nacions

Casas, Altés i Font lluitaran per aconseguir acabar al Top-10

Andorra sortirà en novè lloc al Trial de les NacionsFMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’equip andorrà al Trial de les Nacions va aconseguir ahir el novè lloc a la qualificació del Trofeu internacional, la segona categoria. Els escollits per entrar en escena ahir van ser Xavi Casas i Quim Altés. Casas va marcar un temps a la zona de qualificació de 41”82, mentre que el debutant va aconseguir un crono de 37”82 que va situar Andorra en novè lloc per a la sortida. El millor temps va ser per a l’equip de Suïssa, seguit pels conjunts dels Estats Units i Austràlia.

Durant la qualificació només participaven dos dels tres pilots de cada país, però avui els tres representants tricolors entraran en escena. A més de Casas i Altés, també prendrà part en la competició Miquel Font. Tots tres arrencaran la participació a les 9.21 hores i hauran de fer dues voltes a les 15 zones que té el recorregut del Trial de les Nacions, que se celebra a la ciutat de Sokolov, a la República Txeca, on buscaran complir l’objectiu d’acabar entre els deu primers.

A la primera categoria del Trial de les Nacions, el millor temps va ser per al Japó, seguit d’Espanya, amb el resident Toni Bou, i Itàlia.

tracking