automobilisme

Un centenar d'inscrits al 47è Ral·li d'Andorra Històric

Un centenar d'inscrits al 47è Ral·li d'Andorra HistòricPERE NUBIOLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta tarda dona el tret de sortida la 47a edició del Ral·li d’Andorra Històric, que tindrà el seu centre neuràlgic a la capital. Durant la jornada d’ahir es van dur a terme les verificacions administratives, que seguiran aquest matí. Després serà el torn del brífing amb els copilots, a partir de les 17 hores es donarà l’inici a la primera etapa de la competició des del pont de la Rotonda.

A l’edició d’enguany del ral·li hi participaran un centenar de cotxes amb clara majoria d’equips del país, un total de 42. La següent nacionalitat amb més inscrits és la francesa, amb 36, i l’espanyola, amb 21. No hi fallaran el tàndem format per José Manuel López i Ramón Ferrés (vencedor els dos últims anys), ni el de Laurent Carola i Camille Riére, guanyadors de la categoria amateur l’any passat.

El recorregut del 47è Ral·li d’Andorra Històric tindrà un total de 380 quilòmetres, i 146 d’aquests seran cronometrats. Els participants hauran de disputar 12 trams entre avui a la tarda i demà al matí, quan es posarà el punt final a la competició. Després se celebrarà un dinar de germanor i l’entrega de premis al restaurant Borda Pairal.

tracking