motociclisme

Jornada d'adaptació per a Xavi Cardelús a Motorland

Va acabar últim als entrenaments lliures a l’estrena amb el nou equip

Jornada d'adaptació per a Xavi Cardelús a MotorlandTEAM SNIPERS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús va disputar ahir els primers entrenaments lliures del Gran Premi de l’Aragó del Mundial de Moto2, i el corredor del Principat va tancar la classificació a les dues sessions disputades. Va ser una jornada complicada per al jove pilot, perquè estrenava moto i equip, ja que aquest cap de setmana debuta a les files del Team Snipers, on disputarà totes les curses que resten per finalitzar el Campionat del Món.

Als primers lliures va marcar un temps d’1’57”277, a 3”707 del millor registre que va aconseguir l’alemany Marcel Schrotter, mentre que a la segona sessió, el crono de Cardelús va ser d’1’57”569, a 3”785 del temps de Francesco Bagnaia. Després dels entrenaments, el pilot del Principat va admetre que “no ha estat una jornada senzilla”, i va afegir que “ja sabíem que era el principi del procés d’adaptació de la moto i els seus reglatges a la meva posició de conducció i el meu estil de pilotatge”. A més, Cardelús va destacar que “les condicions de la pista a causa de la calor han fet que molt pocs pilots hagin pogut millorar els seus registres”.

Avui es disputarà l’última tanda d’entrenaments lliures a partir de les 10.55 hores, mentre que a les 15.05 hores serà el torn de la sessió de qualificació.

tracking