esquí

'Mimi' guanya la general de la Copa de Sud-amèrica

L’andorrana assoleix un nou triomf en eslàlom i es corona a l’Argentina

'Mimi' guanya la general de la Copa de Sud-amèricaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mireia Gutiérrez continua pel bon camí en la preparació d’una de les temporades més importants per a la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i Andorra, a causa de les finals de la Copa del Món de Grandvalira. L’esquiadora andorrana es va adjudicar dimarts un nou triomf en el segon eslàlom de la Copa de Sud-amèrica (SAC) a Cerro Castor (Argentina), imposant-se amb claredat en les dues mànegues i deixant la segona classificada, la francesa Doriane Escane, a 1’’49, i la tercera, l’argentina Macarena Simari-Birkner, a 3’’48.

Amb aquesta segona victòria, Gutiérrez es va imposar en la classificació general d’eslàlom de la SAC amb 250 punts, 30 més que l’argentina i 90 més que la francesa. Les bones notícies no s’aturen aquí perquè, a més a més, Mimi va poder assolir una rebaixa de punts amb aquests resultats. En l’última llista de la FIS en tenia 16,47 i en les dues victòries d’aquesta setmana va sumar 7,08 i 10,32, respectivament.

Per la seva part, Axel esteve va ocupar la 13a posició en el segon eslàlom masculí, mentre que Xavi Salvadores va ser 17è i Àlex Rius va ser desqualificat a la primera mànega.

tracking