Motociclisme

La gala de la FIM se celebrarà al Poliesportiu d'Andorra

Vitto Ippolito, president de la FIM, ha descartat que Andorra aculli per tercer any consecutiu la gala del motociclisme

Presentació dels FIM Awards 2018Elisenda Pallarés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra la Vella acollirà la presentació de l'Assemblea General de laFIM(Federació Internacional de Motociclisme) i delsFIMAwards, per segon any consecutiu. El Poliesportiu de la capital es vestirà de gala per acollir els premis. La darrera edició es va celebrar a l'AndorraParkHotel, però l'augment de convidats, que aquest any seran 600 persones, ha motivat el canvi d'ubicació.

La cònsol major d'Andorra la Vella,ConxitaMarsol, el ministre de Turisme, Francesc Camp, el president de laFIM,VittoIppolito, Natàlia Gallego, presidenta de la Federació de Motociclisme d'Andorra, i Josep M, Cabanes, sotsdirector general d'institucions d'Andodorrad'Andbank, han presentat l'esdeveniment avui en roda de premsa. En aquesta edició de l'assemblea es decidirà el nou president de la Federació Internacional de Motociclisme. El ministre de Turisme ha destacat la visibilitat internacional que esdeveniments com aquest donen a Andorra. La cònsol major ha destacat que la cita representa un atractiu turístic i una font d'ingressos per a parròquia en "nits d'hotel i restaurants". Per la seva banda,Ippolitoha manifestat estar molt satisfet de celebrar elsFIMAwardsde nou a Andorra, on ha assegurat que "es treballa molt bé", i ha agraït la participació ciutadana i a feina feta des del comú i la federació. L'actual president de laFIMha descartat que la pròxima edició se celebri novament al Principat perquè "hi ha molts països que volen acollir-la".

Enguany, està previst comptar amb la presència de 43campionsdel món als premis. Els aficionats que vulguinpodranacudir a una signatura d'autògrafs amb els esportistes el mateix dia 2 de desembre a l'AndorraParkHotel.

tracking