Esquí

Cande Moreno guanya el supergegant de El Colorado

Es va endur la prova de la Copa de Sud-amèrica celebrada a Xile

Cande Moreno guanya el supergegant de El ColoradoFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cande Moreno va vèncer un dels dos supergegants de la Copa de Sud-amèrica disputats a l’estació xilena de El Colorado amb un temps d’1’08”77. L’esquiadora de la FAE, que també va rebaixar punts FIS fins als 33,15, va avantatjar en 0”13 la segona classificada, la suïssa Valentine Macheret. El podi el va tancar la italiana Anna Hofer. De la seva banda, l’altra representant tricolor, Carmina Pallàs, va finalitzar en cinquena plaça, a 0”72 de la primera posició.

Al segon dels supergegants celebrats ahir, Carmina Pallàs també va ser cinquena, amb un registre d’1’11”38, a quatre segons de l’eslovena Ika Stuhec, que va guanyar la prova. En aquesta cursa, Cande Moreno va finalitzar en setena plaça, a 4”34 del lideratge.

A El Colorado també van disputar-se dos supergegants masculins amb representació de la FAE. Al primer, el millor dels del Principat va ser Marc Oliveras (20è), seguit per Kevin Courrieu i Matías Vargas, 31è i 32è respectivament. A l’altra cursa disputada, Vargas va ser el millor, amb la 32a plaça, Courrieu va ser 33è (amb rebaixa de punts FIS), mentre que Marc Oliveras no va poder acabar el supergegant.

tracking