El MoraBanc torna als entrenaments sense Vitali i Albicy

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La satisfacció del triomf a la final de la Lliga Catalana contra l’FC Barcelona Lassa encara li dura a la plantilla del MoraBanc Andor­ra, però avui ja és hora de tornar a la feina. Després d’un parell de dies de descans, l’equip reprendrà aquesta tarda els entrenaments, sense Michele Vitali i Andrew Albicy, que han estat convocats amb les seleccions d’Itàlia i França, respectivament, per a una nova finestra FIBA. Els dos jugadors van marxar a les concentracions dels seus equips només acabar el partit de diumenge i demà ja enceten l’acció.

Etiquetes:

El combinat bleu juga demà mateix a Bulgària (17 h), i disputarà el segon matx diumenge (17.05 h) contra Finlàndia davant la seva afició. Per la seva part, els italians juguen primer a casa, contra Polònia (20.15 h) i dilluns disputaran el segon matx a Hongria (18 h). L’absència en els entrenaments d’aquesta setmana de dos jugadors importants és un desavantatge per al conjunt tricolor en aquest període de pretemporada i de preparació. Tot i això, els del Principat són dels menys afectats de l’ACB, ja que la majoria d’equips s’ha quedat sense més de quatre jugadors i alguns han anat més enllà, com l’Unicaja o el Baskonia, a qui els han marxat set i vuit jugadors i han aturat gran part del seu treball de pretemporada.

A més, el MoraBanc està molt a prop de recuperar a Shayne Whittington. El pivot ja ha fet algun entrenament amb la resta de l’equip i tot apunta que podrà jugar aquest dissabte al Memorial Quino Salvo contra l’FC Porto a Vigo.

tracking