El Sideco FC Encamp cau en el segon partit davant l'amfitrió (8-4)

L’AllStars Wiener Neustadt va ser letal i no va donar cap opció

El Sideco FC Encamp cau en el segon partit davant l'amfitrió (8-4)FC ENCAMP

El Sideco FC Encamp va despertar bruscament del somni. L’AllStars austríac, l’equip amfitrió, va superar els andorrans per 8 a 4, i d’aquesta manera els homes de Lluís Cruz ja es queden sense cap opció matemàtica en aquesta fase prèvia.

El partit ja va començar torçat quan Aitor Nicolino es va fer un gol en pròpia porta. L’AllStars posat a setge a la porteria andorrana, però els de Lluís Cruz van aguantar molt bé. Saviola va aconseguir empatar i, tal com va passar davant el Sandefjord, el rival va aconseguir massa ràpid tornar a posar-se per davant. Els austríacs van ampliar diferències amb el 3 a 1 i abans del descans, Barbosa retallava distàncies pels encampadans i Rubio aturava un penal. A la represa, els germans Muharemovic i Mirza Jatic van erigir-se en un malson per als andorrans. Sense perdre la cara al partit, el Sideco FC Encamp sí que va claudicar físicament a la segona part i l’amfitrió va augmentar el marcador fins a un 7 a 2 que feia mal. Andreu, amb dos gols en un minut, va maquillar el marcador, que es va tancar amb un vuitè gol de l’AllStar. L’equip de Lluís Cruz tanca avui l’experiència jugant el darrer partit d’aquesta fase prèvia, a les 18.00 davant el Kampuksen Dynamo. Els filandesos, que han guanyat els dos partits disputats, són els líders en solitari del grup amb 6 punts.