Assequible per al Madrid i perillós per al Barça

El PSG, enquadrat al grup C amb Nàpols i Liverpool; i l’Atlètic, a l’A amb Dortmund i Mònaco

Assequible per al Madrid i perillós per al BarçaUEFA.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El camí cap al Wanda Metropolitano l’1 de juny del 2019 sembla més pla per al Reial Madrid que per a l’FC Barcelona si atenem al resultat del sorteig que ahir es va celebrar al Fòrum Grimaldi de Mònaco. El vigent campió de la competició va quedar enquadrat al grup G amb Roma, CSKA Moscou i Viktoria Plzen i, a priori, és un grup força còmode per als homes de Julen Lopetegui. El director de relacions institucionals del Madrid, Emilio Butragueño, va assenyalar que “això és la Champions. Sabem el que significa aquesta competició. Sabem que cada detall serà important i que caldrà donar el millor nivell”.

Etiquetes:

Sense tenir un grup molt complicat, el Barça sí que el té més aspre que molts dels favorits. Tottenham, PSV Eindhoven i Inter de Milà seran els rivals del conjunt blaugrana en la lligueta. El responsable de relacions institucionals, Guillermo Amor, va assegurar que “podem estar contents”, i va explicar que “és un grup dels forts, potent, però tenim les nostres possibilitats i confiem en elles”.

L’Atlètic de Madrid té l’al·licient i la pressió de ser l’amfitrió de l’estadi, que enguany acull la final. El grup de l’equip de Simeone, amb Borussia Dortmund, Mònaco i Bruges, obliga els matalassers a no adormir-se i confiar-se. El París Saint Germain conforma un dels grups de la mort, el C, amb Nàpols, Liverpool i Estrella Roja de Belgrad. El grup E, amb Bayern de Munic, Benfica, Ajax i AEK Atenes i l’H amb Juventus, Manchester United, València i l’equip suís del Young Boys també van resultar dos grups força atractius.

Hegemonia blanca

La tercera Champions consecutiva assolida pel Reial Madrid a Kiev davant el Liverpool el van fer protagonista ahir en l’apartat de premis individuals. Els jugadors blancs va assolir tots els reconeixements en què estaven nominats. Així, Keylor Navas va ser el millor porter; Sergio Ramos es va endur el premi a millor defensa; Luka Modric, el millor migcampista i el millor jugador de la UEFA; i Cristiano Ronaldo, a les files madridistes la temporada passada, va ser guardonat amb el premi al millor davanter. Precisament, el portuguès no va aparèixer per la catifa vermella de Mònaco i no hi va haver possible retrobament tant amb els seus excompanys del Madrid com amb Florentino Pérez. Cristiano va ser el gran absent de la gala.

tracking