Automobilisme

Albert Llovera entra a la recta final de la temporada

Afronta a partir de demà la penúltima cita del Mundial de Ral·licròs2

Albert Llovera entra a la recta final de la temporadaFOTOESPORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Llovera està encarant la recta final de la temporada al Campionat del Món de Ral·licròs2. El pilot del Principat afronta a partir de demà la penúltima cita de la temporada, el Bretagne World RX of France, a Lohéac. El certamen torna a Europa després d’una breu passada per Amèrica i l’andorrà ho fa amb les piles car­regades d’ambició. I és que aquest circuit tindrà una particularitat favorable a Llovera, ja que el 66 per cent del traçat és sobre terra, mentre la resta és asfalt. “Hem analitzat amb detall els parcials de carreres anteriors i la conclusió a què hem arribat és que sobre la terra estem molt a prop dels nostres rivals, mentre que en asfalt perdem alguna dècima de més”, explica el pilot.

Amb tot, Llovera no ha pogut entrar a cap semifinal en tota la temporada i s’ha quedat sempre un pas per darrere dels seus rivals. “És més un problema de pressupost. Els nostres rivals han competit els últims caps de setmana a campionats nòrdics amb el seu segon vehicle”, descriu.

La prova francesa arrencarà demà amb les dues sessions de lliures i la primera qualificació (Q1), mentre les tres restants (Q2, Q3 i Q4) es faran el dissabte.

tracking