Futbol sala

El Sideco FC Encamp comença l'aventura de la Champions

L’equip andorrà, amb Javier Saviola com a atracció, s’enfronta avui al Sandefjord (18h)

El Sideco FC Encamp comença l'aventura de la ChampionsCOMÚ ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sideco FC Encamp enceta aquesta tarda la ronda preliminar de la Lliga de Campions de futbol sala de la UEFA. Una cita continental que acull la ciutat austríaca de Wiener Neudstadt, a uns 45 quilòmetres de Viena. El primer compromís dels andorrans serà a les sis de la tarda davant el Sandefjord Futsal, en principi, el gran favorit del grup.

A banda de l’equip noruec, el conjunt encampadà, enquadrat al grup B, s’enfrontarà a l’amfitrió, el Wiener Neustadt i al Kampusksen Dynamo de Finlàndia, en una lligueta en què només el campió de grup avançarà a la següent fase. Els homes de Lluís Cruz han estat preparant aquesta cita durant més d’un mes i ha viatjat a Àustria amb el gruix de l’equip que va assolir el títol de la Lliga Viatges Pantours, inclòs Javier Saviola, sens dubte una de les atraccions d’aquesta ronda preliminar. L’argentí, adobat en mil batalles afronta l’experiència amb la il·lusió d’un nen. “Sabem que ens trobarem amb equips molt complicats i que aniran amb la mateixa intenció i il·lusió que nosaltres”. L’argentí subratlla que “el més important avui i la resta de dies és competir i fer-ho el millor possible”. Així mateix, Saviola assegura que “per davant de qualsevol resultat, el que hem d’aconseguir és tornar amb el cap ben alt i conscients que ho hem fet tot per, amb les nostres armes, complicar la vida als rivals”. Lluís Cruz ja va avisar abans de viatjar que “els tres rivals que ens trobarem a Àustria són molt forts físicament”. Des del club encampadà són conscients de la dificultat i el tècnic va afirmar que “només guanyar un partit o empatar a nosaltres ens costa molt”.

LA LLIGA NACIONAL RECUPERA LA CATEGORIA ÚNICA I TINDRÀ 13 EQUIPS

Canvis importants a la lliga nacional de futbol sala, la Lliga Viatges Pantours. La federació ha recuperat la categoria única i se la disputaran 13 equips, amb el Sideco FC Encamp com a actual defensor del títol. Un dels canvis més rellevants és la desaparició del SAE Sant Julià, un dels clars candidats als títols els últims anys. Per contra, arriba la UE Sant Julià, que precisament serà el rival de l’Encamp en la primera jornada, que es disputa a partir del 17 de setembre. En ser equips senars, a cada jornada hi haurà un conjunt que descansarà, començant pel PVE 93.

tracking