Victòria d'Òscar Cabanas a la contrarellotge de Montner

Els ciclistes de l’MVK*25 ACA van tornar a la competició el cap de setmana passat en múltiples proves. Dissabte, nou corredors van ser presents al 65è GP de Ripoll, que arrencava a la localitat catalana i tenia final a Vallter 2000. El més ben situat va ser Miquel Martínez, que va arribar en tercer lloc, a 54 segons del guanyador. Òscar Cabanas i Samu Ponce van acabar al Top-15, sent vuitè i onzè, respectivament, a 1’35’’ i 2’05’’ del primer. La resta van entrar a meta més enllà de la 30 plaça i a més de quatre minuts del vencedor. Amb tot, l’equip del Principat va assolir guanyar en la classificació per equips. Posteriorment, el diumenge, dos dels components de l’MVK*25 es van desplaçar a França per disputar la contrarellotge de Montner, en la qual Cabanas va assolir el millor triomf amb un registre de 13’07’’. Julio Pintado va acabar 17è, a 1’45’’ del seu company. També a Montner, els dos andorrans van ser onzens en la contrarellotge per equips.