Vòlei platja

Verdú i Orteu es proclamen campions de l'Europeu de Petits Estats sub-19

Verdú i Orteu es proclamen campions de l'Europeu de Petits Estats sub-19SCOTTISHVOLLEYBALL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Verdú i Gerard Orteu es van adjudicar ahir la medalla d’or al Campionat d’Europa de Petits Estats sub-19, que es va disputar durant el cap de setmana a Portobello (Escòcia) i que va comptar amb la participació de quatre parelles andor­ranes. Després de superar en la semifinal l’altre duo del Principat, format per Diego Suárez i Guillem Aymà, els dos Gerards van tombar a la final la parella Glass i McKelvey en tres sets (21 a 13, 18 a 21 i 15 a 13).

“Volem que competeixin internacionalment, que es vagin motivant a poc a poc i agafin experiència”, indicava el tècnic Miqui Ripoll respecte a la participació a l’Europeu de Petits Estats sub-19. “El que fa aquest resultat és donar-nos més empenta”, afegia l’entrenador, que recordava que feia anys que el vòlei platja andorrà no rebia una alegria d’aquest nivell per part de joves.

Per la seva part, Aymà i Suárez van acabar en la quarta plaça, mentre que en noies, Laia Garcia i Andrea da Silva es van quedar als quarts, i Mariona Guash i Noa Torres no van poder passar de les eliminatòries.

tracking