Curses de muntanya

Marc Casal, a Zermatt confiat tot i les molèsties

El corredor andorrà se sent preparat malgrat el mal que arrossega al peu

Marc Casal, a Zermatt confiat tot i les molèstiesSKYRUNNING

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Casal afronta avui la Matterhorn Ultraks Sky, una de les darreres proves de la temporada de les Migu Run Skyrunner World Series per a ell i una de les més complicades del calendari. L’andorrà no només s’haurà de sobreposar als 49 quilòmetres i 3.600 metres de desnivell que separen la línia de sortida amb la de l’arribada, sinó que també haurà de negociar amb les molèsties que arrossega al peu des de fa unes setmanes.

Amb tot, Casal es mostra positiu de cara a l’exigent cita d’avui, malgrat les múltiples adersitats amb les quals l’afronta. “Les sensacions no són dolentes. Físicament, a nivell de cansament, em noto que vaig bé. L’únic inconvenient són les lesions, sobretot el peu i els dits del peu. Em molesten en les zones que trobo pedres. No hi corro a gust”, explica el corredor, que és a Suïssa preparant la cursa des del dimecres.

Casal és actualment quart a la general de la Copa del Món i té a prop assolir la seva millor classificació al circuit mundial, però no es vol marcar objectius de posicions. “Espero fer una bona cursa, tot i que tinc una mica de por perquè no he pogut rodar tot el que voldria”, assenyala.

tracking