Pàdel

El número 1 mundial, fora de les 'semis'

Pablo Lima, i la seva parella circumstancial, Marcello Jardim, són eliminats als quarts de final

El número 1 mundial, fora de les 'semis'WPT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pablo Lima, número 1 del rànquing del World Padel Tour, no serà a les semifinals del Vall Banc Andorra la Vella Open d’avui. El brasiler, que fa parella amb el seu compatriota Marcello Jardim de manera circumstancial per la lesió al colze del seu habitual company i també número 1, Fernando Belasteguín, ja va patir en el duel inaugural dels vuitens de final de dijous contra Ernesto Moreno i Gonzalo Rubio. Aquell duel es va resoldre al tie break del tercer set a última hora de la tarda i el cansament els va passar factura ahir contra la cinquena parella del torneig, formada per Cristian Gutiérrez i Franco Stupaczuk.

Malgrat començar amb un break, Lima i Jardim es van anar desinflant a poc a poc i no van poder ni forçar el tercer set (6 a 4 i 6 a 3). “Ells han jugat millor i ens han guanyat merescudament”, indicava el número 1 mundial, que afegia que “hem fet un bon paper, canviar de parella era una situació complicada”.

Gutiérrez i Stupazak seran avui una de les quatre parelles que conformaran les grans semifinals. Els dos argentins s’enfrontaran als caps de sèrie número 3, els espanyols Ale Matías Díaz i Alejandro Galán, que ahir van superar Uri Botello i Javier Ruiz per un treballat 6 a 4 i 7 a 6. En l’altra semifinal s’enfrontaran els dos guanyadors de l’edició andorrana de l’any passat entre ells. Sanyo Gutiérrez, amb Maximiliano Sánchez, se les veurà amb Paquito Navarro, que jugarà amb Juan Martín Díaz. Els primers van tombar ahir Juan Cruz i Juan Lebron per 7 a 6 i 6 a 4 i els segons van tancar l’acció al vespre superant Miguel Lamperti i Juan Mieres per 6 a 1 i 6 a 4.

Pel que fa al quadre femení, els quatre duos favorits es van assegurar ahir un lloc a les semifinals. Lucía Sainz i Gemma Triay s’enfrontaran avui a Marta Marrero i Alejandra Salazar, mentre que les números 1 del món, les germanes Sánchez Alayeto, se les veuran amb Cecilia Reiter i Carolina Navarro després de vèncer els seus respectius quarts de final ahir.

Ambient a l’alça

Amb aquests quatre partits de luxe i amb l’arribada del cap de setmana, s’espera que avui sigui el dia més fort quant a assistència de públic al Poliesportiu d’Andor­ra, tal com ja va succeir en la primera edició en què el dissabte es va assolir el ple. Ahir es va veure un augment considerable d’afluència a les grades, especialment a la tarda, així com de l’espectacle en els diferents partits, en què es van veure incomptables punts d’alt nivell. El millor, però, encara està per venir.

tracking