Canoa i caiac

Mònica Dòria es queda a tocar de la final en caiac

Va finalitzar en onzena posició a la semifinal i va quedar-se a menys de dos segons de classificar-se entre les deu millors

Mònica Dòria es queda a tocar de la final en caiac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Dòria va tancar ahir la seva participació a l’Europeu júnior i sub-23 de canoa i caiac que s’està celebrant a Bratislava (Eslovàquia) amb una 11a plaça a la semifinal en la modalitat de caiac (K1), que la va deixar a tocar d’entrar a la final entre les deu millors palistes europees en categoria sub-23.

L’andorrana va marcar un temps de 104”56, que es va veure penalitzat amb dos segons després de tocar la sisena porta del recorregut, una sanció que va acabar sent definitiva, ja que Dòria va finalitzar a un segon i mig de la desena plaça, que li hauria donat accés a la final de la tarda. Dòria tanca així la seva participació a l’Europeu amb la novena plaça a la final de canoa (C1), i amb l’11è lloc en caiac (K1) (disciplina que no és la seva especialitat), en el seu primer any dintre de la categoria sub-23, ja que la jove palista té encara 18 anys.

La més ràpida a la semifinal va ser l’alemanya Anna Faber, amb un temps de 97”91 sense cap penalització. Faber va estar seguida de prop per la competidora local Eliska Mintalova (va fer dos segons de penalització), i per la francesa Camille Prignent, que no va penalitzar.

A la final disputada a la tarda, el títol se’l va emportar la polonesa Klaudia Zwolinska, que va marcar un crono de 96”37 i va estar seguida al podi per l’alemanya Anna Faber (97”77) i per la txeca Karolina Galuskova (99”96).

CLASSIFICACIÓ

SEMIFINAL EUROPEU SUB-23 K1

1. Anna Faber (Alemanya) 97”91

2. Eliska Mintalova (Eslovàquia) a 4”23

3. Camille Prigent (França) a 4”45

11. Mònica Dòria (Andorra) a 8”65

tracking