Canoa i caiac

Mònica Dòria acaba en novè lloc a l'Europeu sub-23 en canoa

La jove palista, que s’estrena enguany a la categoria, va fer el desè millor temps a la semifinal

Mònica Dòria acaba en novè lloc a l'Europeu sub-23 en canoa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Dòria va finalitzar ahir en novena posició a l’Europeu sub-23 que s’està disputant a Bratislava (Eslovàquia) en la modalitat de canoa (C1). Durant la jornada matinal es van disputar les semifinals, on la jove palista andorrana va aconseguir el desè millor temps (l’últim que donava accés a la final) amb un crono de 115”22 i 6 segons de penalització, a gairebé 12 segons del millor temps, i amb un i mig de marge respecte a la seva immediata perseguidora.

A la jornada de tarda es va celebrar la final, on Mònica Dòria (que enguany competeix per primer any en categoria sub-23), va poder millorar una plaça respecte a les semifinals, però va cometre una errada que li va suposar una penalització de 50 segons, ja que va saltar-se la sisena porta del recorregut del canal de Bratislava. Finalment, la del Principat va registrar un temps de 161”79, força lluny de les seves competidores. La vencedora de la prova, i nova campiona europea sub-23, va ser la local Monika Skachova, amb un registre de 102”56. La van acompanyar al podi la txeca Tereza Fiserova (105”59) i per la francesa Margaux Henry (111”40).

La competició no ha acabat encara per a Mònica Dòria, ja que avui disputarà les semifinals de l’Europeu en la modalitat de caiac (K1). L’andorrana serà la primera de les vint competidores que entrarà en escena i arrencarà la seva participació a partir de les 11.40 hores. En cas de finalitzar entre les 10 primeres classificades, aconseguiria l’accés a la final, que es disputa aquesta mateixa tarda amb les deu millors de la semifinal i tindrà l’inici a les 14.56 hores.

CLASSIFICACIÓ

FINAL EUROPEU SUB-23 C1

1. Monika Skachova (Eslovàquia) 102”56

2. Tereza Fiserova (República Txeca) a 3”03

3. Margaux Henry (França) a 8”84

9. Mònica Dòria (Andorra) a 59”23

tracking