El MoraBanc realitza les revisions mèdiques pendent del 'cas Beqa'

La rescissió del contracte del georgià es podria formalitzar imminentment

El MoraBanc realitza les revisions mèdiques pendent del 'cas Beqa'MORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El BC MoraBanc Andorra va realitzar ahir les revisions mèdiques prèvies a l’inici de la pretemporada amb el futur de Beqa Burjanadze com a única assignatura pendent de resoldre. El president del club, Gorka Aixàs, ja va confirmar durant la jornada de dilluns que l’entitat havia traslladat a l’aler pivot georgià una oferta de rescissió del contracte que uneix totes dues parts i va dir que “necessitem resoldre aquest tema al més aviat possible”. Tot apunta que durant les pròximes hores es podria materialitzar de manera definitiva la desvinculació de Beqa del club on ha militat les últimes dues temporades (aquesta darrera en blanc per la lesió al genoll) per fer lloc a la plantilla pel retorn de John Shurna.

Etiquetes:

Entre les núvies per fer-se amb els serveis de Burjanadze, el Delteco GBC de Guipúscoa és el que tindria més opcions de disposar del georgià un cop abandoni el MoraBanc Andorra, però els últims dies han aparegut altres propostes per a l’aler pivot. Una d’aquestes també correspon a l’ACB, concretament al Tecnyconta Saragossa, que la pròxima temporada estarà entrenat per Porfi Fisac, i on es retrobaria amb Nacho Martín, company tricolor la temporada 2016-2017. L’última proposta que ha arribat a Burjanadze és de la lliga Leb Or, i és que segons mitjans sevillans, el Reial Betis Energia Plus ha mostrat interès perquè torni al club en què es va formar.

El MoraBanc Andorra no farà finalment avui el primer entrenament del curs, ja que l’equip farà una activitat més lúdica amb una sortida a la muntanya, i la primera sessió preparatòria es realitzarà demà al matí.

tracking