Cristiano Ronaldo s'estrena com a golejador amb la Juventus

Cristiano Ronaldo va aconseguir ahir el primer gol com a jugador de la Juventus. El davanter portuguès va inaugurar el marcador en el partit amistós de pretemporada que va enfrontar ahir la Juve davant el seu filial (5-0). Als set minuts de partit, Ronaldo va aprofitar, des del punt de penal, una assistència de Bernardeschi per aconseguir el seu primer gol d’un xut amb la dreta. El portuguès va disputar els primers 45 minuts de l’enfrontament a Villar Pedrosa, una localitat de poc més de 4.000 habitants i que es troba a uns quaranta quilòmetres de Torí. La resta del partit no va tenir gaire història i la Juventus va arrodonir el resultat amb gols de Marchisio, Dybala en dues ocasions i un altre del filial bianconero en pròpia porta.