motociclisme

Cardelús acaba 25è al Red Bull Ring

El pilot andorrà va sortir en 31a posició i no va poder completar la remuntada

Cardelús acaba 25è al Red Bull RingSTYLOBIKE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una sortida de pista que li va fer perdre més de quatre segons va resultar decisiva perquè Xavi Cardelús no aconseguís millorar la seva classificació final al Gran premi d’Àustria, la 25a plaça. En el traçat del Red Bull Ring, l’andorrà va sortir en el 31è lloc i va estar bona part de la cursa lluitant contra els quatre rivals que el precedien. Després de la pèrdua de segons, Cardelús va aconseguir reenganxar-se al grup però ja no va poder avançar els seus rivals directes.

La volta ràpida del pilot d’Stylobike en cursa va ser d’1’31’’62, quatre dècimes de segon més ràpida que el seu millor registre dels entrenaments. En aquest apartat, el temps va ser molt semblant i diferenciat d’una sola dècima del que van aconseguir pilots que ja fa més de tres temporades que disputen el Campionat del Món.

Per tot plegat, Cardelús va comentar que la cursa “m’ha deixat cert gust agredolç tot i que, en línies generals, estic força satisfet. He millorat en gairebé mig segon la meva volta ràpida i he estat rodant amb pilots que tenen molta més experiència que jo. Si no hagués fet la sortida de pista que m’ha fet perdre uns valuosos segons podria haver acabat molt a prop del vintè lloc”. “L’experiència acumulada té molta més importància que els resultats que aconsegueixo. Crec que vaig progressant cada cap de setmana i que això és el més important. He notat força el fet de no haver tingut les quatre sessions en sec per poder treballar i millorar el pilotatge de cara a la cursa. Però això no deixen de ser circumstàncies de les quals s’ha d’aprendre per no deixar de créixer”, va destacar. El pròxim Gran Premi que disputarà Cardelús serà el de la Gran Bretanya, el 26 d’agost.

tracking